Hej

Jeg er Rudolf, grundlægger af SEIK. Jeg startede denne virksomhed i 8. klasse med et ambitiøst mål at gøre folk omkring mig gladere. Allerede med vores første glade kalendere inspirerede vi flere virksomheder. Happy Calendar muntrer op på arbejdslivet med daglige udfordringer. I dag har vi fået forandring til at inspirere over 100.000 mennesker i Baltikum, Norden og over hele Europa med vores produkter. SEIK på estisk betyder eventyr – og det er alt, hvad vi vil give dig.

Lad os inspirere dig, dine kolleger, nøglepartnere og kære kunder.

Rudolf-Gustav Hanni / Founder of SEIK Publisher

Vi har inspireret 1000+ mennesker i virksomheder

 

Vi har bestilt glade kalendere nu i mindst 7 år i træk. Vores arbejdsgivere kunne ikke forestille sig et år uden. Happy Calendar muntrer vores hold op med små udfordringer – nogle gange får vi et godt grin, andre gange går vi seriøst ud og laver en pudekamp, når kalenderen siger det.

Heili / Mitt & Perlebach

Vi elskede at samarbejde med SEIK. Først planlagde vi at lave en kalender kun på engelsk. Designere tilbød i stedet at lave kalendere separat på estisk, lettisk, litauisk og endda i Frankrig. Designer har stor opgave og matchet kalender med vores unikke design og branding. Især vi elskede bordkalendere med træbund.

Mark / Virbac

Tid tilbage til jul

 
 

Seik-gaver med 20 % rabat

Vi har en bred vifte af inspirerende gaver til enhver lejlighed – uanset om det er til jul, til at fejre en kollegas fødselsdag eller til at byde nye kunder velkommen. Få rabat på SEIK produkter, når du bestiller dem som Erhvervskunde. For mængder over 10 stk spørg specialpris.

tilføj dit logo & design på produktet

Føj en personlig vedhæftning til produktet. Vi giver dig mulighed for at skræddersy designs – tilføje et logo, dine billeder eller endda dine begivenheder og handlinger til Happy Calendar eller andre produkter.

bestil tilpasset produktudvikling

Vores designere står klar til at hjælpe dig med enhver form for produktidé – vi hjælper med at udvikle ideen, lave prototypen og få dem produceret til tiden. Vi kan hjælpe med grafisk design, illustrationer, produktion og forsendelse direkte til modtagere. Vi elsker at bringe dine nye ideer ud i livet.

Lad os lave en inspirerende & instagrambare gaver i år

  RUDOLF-GUSTAV HANNI

  Grundlægger af SEIK Publisher
  [email protected]
  +372 5661 6462

  SEIK PUBLISHER

  Seik OÜ
  Parda 5, 10151 Tallinn
  [email protected]