INSPIRATION TIL HVER DAG, FLOT DESIGN HELE ÅRET

Gerningskalender er en kalender med én enkel og sød aktivitet skrevet til hver dag, uanset om det er at kramme en ven eller skrive til gamle venner. Den hurtige daglige rutine kan få dig til at glemme vigtigheden af ​​at hjælpe, kramme eller sige “Jeg elsker dig”, så Handlingskalenderen er en god hjælper til at minde dig om så simple ting. Du kan være sikker på, at du vil få et smil på læben på dine kære, og at dine øjne vil skinne.

HVAD?

Oldtidens græske filosoffer troede allerede, at det at være lykkelig var det vigtigste mål i livet. Vi mener, at vores kalender er en god måde at nå dette mål på.

TIL HVEM?

Kalender er for alle – glæde er noget, som ingen kan nægtes og har ingen grænser.

HVORFOR?

The Calendar of Deeds har en god ting skrevet til hver dag, som “Kram nogen”, “Smil” eller “Bag pandekager”. Disse små ting vil få dig til at nyde hver dag.

DESIGN

Gerningskalender er ikke bare en kalender og et sæt gode gerninger, men også et fantastisk møbel. Designet er med årene blevet mere og mere stilrent, og både illustrationerne og billederne er skabt af de unge selv.

HJERTE

Hjertelig er et af de første nøgleord, der kommer til at tænke på, når man ser på en kalender. Billederne er skabt med omhu og kærlighed, og gerningerne er skrevet med tanke på, at alle kan nyde det.

GAVE

En kalender er en god gaveide, fordi det vigtigste i julen er at give dine kære tid og glade minder, der vil bringe fred i sindet. Ved at pakke din Skødekalender i en gavepose, kan du være sikker på at give lidt held hver dag resten af ​​året.

KUNSTNERE

PRIIDU SAART

Priidu Saart er en ung fotograf, der ved siden af andre aktiviteter elsker at tage på lange rejser ud i naturen og fange den virkelige uberørte natur.

ANNE HANNI

Anne Hanni er ung kunstner, der arbejder som grafisk designer. Hun synes, at enkelthed er sagen, og han laver mest kunst i nordisk stil.

DESIGN DIG SELV EN KALENDER

Du kan være designeren af Happy Calendar. Vælg dine bedste 12 billeder om dine eventyr, kraftfulde tegninger eller dejlig familie. Design din kalender i dag.