DET BEGYNDE ALT PÅ ALLE SKOLEN.

Det hele begyndte fra økonomitimen i 8. klasse. Vi ville gerne gøre folk omkring os gladere. Det var sådan, vi startede med Happy Calendar. Snart blev vi bemærket fra den største kalenderproducent i Estland kaldet Timer, sammen udgav vi den anden kalender. Derefter deltog vi i unge iværksætterkonkurrence ENTRUM, hvor vi satte de gode gerninger til skoledagbøgerne. Det fik meget positiv feedback fra elever og lærere.

8 ÅR MED GLADDE MENNESKER

Det er lykkedes, og mere end 40.000 hjem har brugt inspirerende Happy Calendar. Folk har givet rigtig god feedback til vores produkter, hvilket motiverer os til at fortsætte med at uddele Happy Calendar og andre inspirerende produkter.

UDVIDELSE TIL DE INTERNATIONALE MARKEDER

Vi begyndte at lede efter andre produkter og ændrede navnet til SEIK Publisher. Vi uddeler inspirerende gavebøger og andre gaver. I 2017 oversatte vi Happy Calendar til 20 sprog, og fra 2018 begyndte vi at sælge inspirerende gaver i Estland, Letland, Litauen, Tyskland, Belgien, Holland, Frankrig, Storbritannien, Sverige, Finland og andre lande.

Vi leder efter dine inspirerende produktideer – lad os sammen give meningsfulde gaver.

Kontakt os